مشاوره تحصیلی دانتل

ساخت وبلاگ

ثبت نام مدارس شاهد آبادان ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ همزمان با دیگر مدارس شاهد در سراسر کشور از طریق سایت پادا pada.medu.ir انجام می شود. برای ورود به مدارس شاهد هیچ آزمونی برگزار نمی شود اما دانش آموزان و علاقه مندان به تحصیل در مدارس شاهد، در پایه های اول ابتدایی، هفتم (متوسطه اول) و دهم (متوسطه دوم) باید از طریق سایت پادا پیش ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند. ثبت نام میان پایه ها در مدارس شاهد نیز به صورت حضوری و با مراجعه به مدرسه شاهد مورد نظر امکان پذیر است. در ادامه این مطلب اطلاعات جامعی از ثبت نام شاهد آبادان 1402 – 1403 ارائه کرده ایم.

 منبع: ثبت نام مدارس شاهد آبادان

ثبت نام مدارس شاهد آبادان ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام در سه پایه اول ابتدایی، متوسطه اول (هفتم) و متوسطه دوم (دهم) مدارس شاهد در سراسر کشور به صورت اینترنتی و از طریق سایت پادا انجام می شود. مهلت ثبت نام شاهد آبادان در هر کدام از این سه مقطع در بازه های زمانی جداگانه‌ای اعلام می شود. دانش آموزانی که دارای سهمیه شاهد هستند، با ثبت نام اینترنتی در مقاطع نامبره می توانند وارد مدارس شاهد شوند اما دانش آموزان غیر شاهد باید منتظر اعلام نتایج باشند. 

ثبت نام اینترنتی در سامانه پادا برای دانش آموزان غیر شاهد یک ثبت نام موقتی است. دانش آموزانی که مطابق جدول امتیاز بندی موفق به کسب امتیاز لازم و شرایط علمی آن ها احراز شود. پس از اعلام نتایج می توانند برای قطعی کردن ثبت نام مدارس شاهد آبادان ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مراجعه کنند.

زمان ثبت نام شاهد آبادان 1402 – 1403

اشاره کوتاهی کردیم که مهلت پیش ثبت نام شاهد آبادان برای سه مقاطع اصلی اول ابتدایی، هفتم متوسطه اول و دهم متوسطه دوم در بازه‌های زمانی جداگانه ای اعلام می گردد. اما معمولا زمان ثبت نام مدارس شاهد آبادان به صورت هماهنگ کشوری است. بنابراین دانش آموزان می توانند در بازه‌های زمانی اعلام شده و همزمان با دیگر شهرها، از طریق سایت ثبت نام مدارس شاهد مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. 

برای اطلاع از تاریخ ثبت نام مدارس شاهد در پایه‌های مختلف مقاله زیر را مطالعه نمایید. 

زمان ثبت نام مدارس شاهد معمولا در اوایل تابستان وبرای هر پایه به صورت جداگانه می باشد. متقاضیان هر پایه تحصیلی در بازه زمانی تعیین شده با مراجعه به سایت پادا نام نویسی خود را تکمیل می کنند. معمولا روند ثبت نام مدارس شاهد آبادان به صورت می‌باشد که ابتدا پایه اول ابتدایی نام نویسی خود را انجام می‌دهند.

سپس پایه های هفتم و دهم در مهلت ثبت نام شاهد ثبت نام می‌کنند و در انتها متقاضیان میان پایه با مراجعه به سایت پادا ثبت نام خود را انجام خواهد داد.

 

شرایط ثبت نام مدارس شاهد آبادان

مطابق دفترچه راهنما شرایط ثبت نام شاهد آبادان (دانش آموزان شاهد و غیر شاهد) به شرح موارد زیر است:

✅دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری

✅رعایت شئونات و پوشش مناسب با دوره تحصیلی و سن دانش آموزان ( رعایت حجاب برتر دانش آموزان دختر)

✅اعتقاد به ارزش های اسلامی و تربیت دینی 

✅رعایت مقررات و آئین نامه های انضباطی، تربیتی و آموزشی مدارس شاهد توسط دانش آموز

✅نزدیک بودن مدرسه انتخابی به محل سکونت دانش آموز

✅بهره مندی فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، از 40 درصد تخفیف شهریه در مدارس شاهد

شرایط علمی 

علاوه بر شرایطی که در قسمت فوق، به آنها اشاره کردیم دانش آموزان غیر شاهد باید دارای برخی شرایط علمی ثبت نام مدارس شاهد آبادان و ورود به پایه تحصیلی موردنظرشان باشند. شرایط علمی ثبت نام شاهد آبادان (دانش آموزان غیرشاهد) سال تحصیلی 1402 – 1403 به شرح موارد زیر است:

مشاوره تحصیلی دانتل...

ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : ثبت نام مدارس شاهد آبادان ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 131 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 13:28

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ صنایع نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه صنایع مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به صنایع برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به صنایع باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ صنایع شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ صنایع نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ صنایع در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ صنایع دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ صنایع زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به صنایع

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ صنایع انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ صنایع اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به صنایع موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ صنایع امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به صنایع در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به صنایع معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و صنایع است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ صنایع نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ صنایع یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به صنایع

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ صنایع را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ صنایع در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به صنایع خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ صنایع نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به صنایع

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به صنایع می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به صنایع دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به صنایع باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و صنایع را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به صنایع, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 117 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 13:20

ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲ در چه زمانی امکان پذیر است؟ پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری داوطلبان در صورت مجاز بودن در کارنامه اولیه و رتبه ای که کسب کرده اند می توانند در در محله انتخاب رشته شرکت کنند. سازمان سنجش این امکان را برای داوطلبان فراهم آورده که در صورت تمایل کدرشته محل های انتخابی خود را حذف یا اضافه کننند و حتی ترتیب اولویت بندی کدرشته ها تغییر دهند. در ادامه این مقاله به بررسی زمان و نحوه ویرایش انتخاب رشته دکتری 1402 خواهیم پرداخت.

 منبع: ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری

ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲

داوطلبان آزمون دکتری پس از برگزاری آزمون و انتشار کارنامه اولیه این آزمون می توانند در مرحله انتخاب رشته شرکت کنند. داوطلبان می توانند در یکی از دوره های روزانه، شبانه، پیام نور و پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد در صورت مجاز بودن انتخاب رشته کرده و کدرشته محل های انتخابی خود را در فرم انتخاب رشته وارد نمایند. 

هر ساله تعدادی از داوطلبان پس از تکمیل فرم انتخاب رشته، درصدد ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲ می باشند و تمایل دارند یک کدرشته محل اضافه یا حذف کرده یا تغییراتی را در ترتیب بندی فرم فرم خود اعمال نمایند، می توانند در زمان ویرایش تغییرات مورد نیاز خود را اعمال نمایند.

زمان ویرایش انتخاب رشته دکتری 1402

زمان ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری همزمان با مهلت انتخاب رشته می باشد. داوطلبان در بازه زمانی انتخاب رشته با مراجعه به سایت سازمان سنجش می توانند فرم انتخاب رشته خود را در صورت تمایل ویرایش نمایند. در سال گذشته داوطلبان از 25 تا 30 فروردین ماه مجاز بودند با مراجعه به سایت سازمان سنجش فرم مربوطه را ویرایش نمایند. 

تاکنون زمان ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲ اعلام نشده است. به محض اعلام زمان ویرایش انتخاب رشته دکتری در این مقاله اطلاع رسانی خواهد شد.

انتخاب رشته یکی از مهمترین مراحل آزمون دکتری می باشد و داوطلبان باید با آگاهی کامل این فرآیند را انجام دهند.در مقاله زیر به بررسی نکات کلیدی و مراحل انتخاب رشته آزمون دکتری پرداخته ایم. لذا پیشنهاد می کنیم حتما پیش از انتخاب رشته مقاله راهنما زیر با دقت مطالعه نمایید.

نحوه ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲

ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری فقط از سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org فقط امکان پذیر می باشد. همه داوطلبان در بازه زمانی تعیین شده باید به سایت انتخاب رشته آزمون دکتری مراجعه کرده و در صورت نیاز ویرایش انتخاب رشته دکتری خود را انجام دهند. در ادامه به شرح کلی مراحل ویرایش و سپس راهنما تصویری این مراحل برای شما متقاضیان گرامی شرح داده ایم. 

مراحل ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲:

✅مراجعه به سایت سنجش

✅انتخاب لینک فعال ” انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دکتری (نیمه متمرکز) phd سال ۱۴۰۲ ” 

✅ورود به سایت با استفاده از شماره پرونده و کدرهگیری انتخاب رشته

✅ویرایش فرم انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲ (حذف و اضافه کردن کدرشته محل جدید یا تغییر در اولویت بندی کدرشته محل ها)

✅تایید اطلاعات و پرینت جدید فایل انتخاب رشته

 

راهنما تصویری

در این بخش راهنما تصویری مراحل ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری را شرح می دهیم.

1️⃣ به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کنید. از طریق منوی پایین بر روی ” دکترای تخصصی ” کلیک کنید.

2️⃣ از طریق منوی سمت راست بر روی گزینه ” انتخاب رشته ” کلیک کنید.

3️⃣ در صورتی که در بازه زمانی تعیین شده به سایت مراجعه کنید، گزینه ” انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دکتری (نیمه متمرکز) phd سال ۱۴۰۲ ” را مشاهده خواهید کرد. بر روی گزنه مورد نظر کلیک کنید.

4️⃣ در این مرحله ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری بر روی گزینه ” ویرایش انتخاب رشته ” در منوی بالا سمت راست کلیک کنید. 

5️⃣ حال با استفاده از شماره پرونده و کدرهگیری انتخاب رشته خود وارد شوید. 

6️⃣ در این مرحله فرم انتخاب رشته آزمون دکتری و کدرشته محل های انتخابی برای شما نمایش داده خواهد شد. در صورت تمایل می توانید ترتیب اولیت بندی خود را تغییر دهید و حتی می توانید کدرشته محل جدید اضافه کرده و یا حذف کنید. 

7️⃣ در نهایت بر روی تایید کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده برای شما ثبت شده و اعمال شود.

8️⃣ در این مرحله رسید انتخاب رشته خود با ویرایش کدرشته محل های جدید را باید دریافت کنید. این رسید به منزله موفقیت آمیز بودن ویرایش انتخاب رشته دکتری می باشد. رسید را ذخیره کنید و در صورت تمایل از آن پرینت بگیرید.

تعداد دفعات مجاز ویرایش فرم انتخاب رشته دکتری

سازمان سنجش برای تعداد دفعات ویرایش فرم انتخاب‌رشته یک سقف تعیین کرده است. چنانچه داوطلبی بیش از حد مجاز فرم انتخاب‌رشته را ویرایش نمایند سیستم قفل خواهد شد و دیگر امکان ویرایش را نخواهد داشت. بسیاری از داوطلبان بدون توجه با نا آگاهی به محدود بودن تعداد دفعات مجاز برای ویرایش فرم خود مکررا به تغییر این فرم اقدام می کنند. 

تعداد دفعات مجاز ویرایش فرم انتخاب رشته دکتری حداکثر 5 مرتبه می باشد.

لذا توصیه اکید می کنیم فقط در صورت نیاز و مطمئن بودن از تغییرات اعمالی فرم انتخاب‌رشته را ویرایش کنید. در سال گذشته تعداد دفعات مجاز ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۵ مرتبه بود و داوطلبان پس از این تعداد ویرایش اجازه تغییر را نداشته و تغییراتی اعمال نمی شد.

 

مراحل پس از انتخاب رشته

همانگونه که میدانید پذیرش در مقطع دکتری به صورت نمیه متمرکز می باشد. پس از اتمام مهلت انتخاب رشته نتایج در بازه زمانی یک ماهه منتشر می شود. نتایج انتخاب رشته در قالب کارنامه ای منتشر خواهد شد و داوطلبان که دارای رتبه مناسب بوده اند به مرحله مصاحبه دکتری دعوت خواهند شد.

داوطلبان در زمان مقرری که از سوی دانشگاه دعوت شده اعلام می شود باید به صورت حضوری مراجعه کرده و در جلسه مصاحبه حضور یابند. توجه داشته باشید در صورتی در رشته و دانشگاه مورد نظر قبول خواهید شد که در مصاحبه آزمون دکتری نیز امتیاز لازم را کسب کنید. پس دعوت به مصاحبه به منزله قبولی در مقطع دکتری نمی باشد.

 

مشاوره ویرایش انتخاب رشته دکتری 1402

بسیاری از داوطلبان دوره دکتری به دلیل داشتن تجربی قبلی از مرحله انتخاب رشته در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد توجه کافی به آن ندارند. به این دلیل بسیاری از داوطلبان دچار اشتباه در انتخاب رشته خود می شوند. لذا توصیه می کنیم حتما از مشاورین و متخصصین در این حوزه مشاوره بگیرید. 

چنانچه پیرامون ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ابهاماتی برایتان وجود داشت، می توانید با استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره تحصیلی دانتل راهنمایی های لازم را از مشاوران تحصیلی این مجموعه دریافت کنید تا بتوانید انتخاب‌‌رشته صحیحی داشته باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ویرایش انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۲ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

زمان ویرایش انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۲ در چه بازه زمانی می باشد؟

داوطلبان در مهلت انتخاب رشته که معمولا در فروردین ماه می باشد می توانند فرم خود را ویرایش نمایند.

ویرایش فرم انتخاب رشته آزمون دکتری از چه سایتی امکان پذیر می باشد؟

داوطلبان از طریق سایت سنجش می توانند فرم خود را ویرایش کنند. در متن مقاله نحوه ویرایش انتخاب رشته دکتری را شرح داده ایم.

آیا تعداد دفعات ویرایش فرم محددی می باشد؟

بله، داوطلبان مجاز می باشند حداکثر پنج بار فرم انتخاب رشته ویرایش نمایند.

منبع: ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : ویرایش انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 137 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 13:16

دانلود دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲ از طریق سایت سازمان سنجش امکان پذیر است. داوطلبان کنکور هنر که پس از دریافت نتایج اولیه خود مطابق کارنامه اولیه، مجاز به انتخاب‌رشته در دوره های مختلف دانشگاه های سراسری شامل روزانه، نویت دوم، پردیس خودگردان، غیرانتفاعی، پیام نور و دوره مجازی هستند، باید در زمان های اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به سایت sanjesh.org مراجعه کنند و وارد مرحله انتخاب‌رشته شوند. در ادامه این مقاله همراه ما باشید چراکه ضمن ارائه توضیحات در مورد زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر 1402 لینک دانلود آن را نیز قرار داده ایم.

 منبع: دانلود دفترچه انتخاب رشته هنر

دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲

پیش از آغاز مهلت انتخاب‌رشته، دفترچه‌ای با عنوان دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر ۱۴۰۲ منتشر شده و در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. این دفترچه‌ی راهنما دارای دستورالعمل کاملی از انتخاب‌رشته است و همینطور لیست کدرشته محل های ارائه شده همراه با جزئیات را نیز در اختیار متقاضیان قرار می دهد. 

شرکت کنندگانی که مجاز به انتخاب‌رشته هستند، برای قدم گذاشتن در این مسیر مهم و تکمیل اصولی فرم انتخاب‌رشته، باید که حتما اقدام به دریافت و مطالعه دفترچه انتخاب رشته هنر 1402 کنند و بخش های مختلف آن را مورد بررسی قرار دهند.

دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر ۱۴۰۲

لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر 1402 را در متن زیر قرار دادیم و با کلیک بر روی لینک دانلود زیر آن را دانلود نمایید.

دفترچه راهنمالینک دانلود
دفترچه انتخاب رشته انسانی سال گذشته 
دفترچه انتخاب رشته کنکور انسانی 1402به محض انتشار فعال خواهد شد

متقاضیانی که با توجه به مندرجات کارنامه اولیه خود، مجاز به انتخاب‌رشته در زیرگروه آزمایشی هنر در دوره های روزانه و غیر روزانه و همینطور دانشگاه فرهنگیان هستند، در تاریخ های مشخصی که از سوی سایت سنجش اعلام می گردد، اقدام به دریافت دفترچه و تکمیل فرم انتخاب‌رشته نمایند. 

داوطلبان مجاز هستند در این مرحله 150 کد رشته محل را با در نظر گرفتن فاکتورهای علاقه، کیفیت دانشگاه، رتبه و تراز علمی اکتسابی و … در فرم انتخاب‌رشته درج کنند. به محض منتشر شدن دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر ۱۴۰۲ جدول فوق را بروزرسانی می کنیم و لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته هنر مربوط به سال جاری را قرار خواهیم داد. توصیه می شود پیش از انتخاب‌رشته حتما مقاله راهنما انتخاب‌رشته زیر را مطالعه کنید

زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته هنر 1402

زمان انتشار و دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر ۱۴۰۲ در ۱۶ مرداد ماه می باشد. دفترچه راهنما حاوی اطلاعات از جمله شرایط و کدرشته محل های انتخابی می باشد.

دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲ در مرداد ماه منتشر خواهد شد. لینک دانلود به محض انتشار فعال خواهد شد.

از آنجایی که سازمان سنجش آموزش کشور مسئولیت برگزاری کنکور سراسری از جمله کنکور هنر را بر عهده دارد، جزئیات مربوط به این آزمون و همینطور انتخاب رشته در دانشگاه های دولتی از طریق سایت این سازمان به نشانی ایتترنتیsanjesh.org منتشر می گردد.

 

مندرجات دفترچه راهنما

پس از برگزاری کنکور سراسری هنر، متقاضیان مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های سراسری برای اطلاع از تمامی جزئیات مربوط به انتخاب‌رشته و همینطور انجام یک انتخاب‌رشته درست و اصولی مندرجات دفترچه انتخاب رشته هنر 1402 را به دقت مطالعه و بررسی کنند.

 

فصل اول شرایط و ضوابط

فصل اول دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲ شامل توضيحات و شرايط و ضوابط كلی پذيرش و مسير انتخاب رشته می باشد که خود شامل دو بخش اول و دوم است.

بخش اول: در بخش اول دفترچه كلیات، شرایط و ضوابط شرکت در مرحله انتخاب رشته درج شده است.

  1. نحوه گزینش داوطلبان
  2. شرایط پذیرش رشته های دارای شرایط خاص
  3. ضوابط کلی پذیرش دانشجو
  4. نحوه تاثیر سهمیه مناطق در کنکور
  5. نحوه تاثیر سهمیه ایثارگران 25 درصدی
  6. تاثیر سهمیه ایثارگران 5 درصدی
  7.  تاثیر سهمیه خانواده شهدا و ظرفیت پذیرش کنکور سراسری هنر در دوره های مختلف 

بخش دوم: بخش دوم دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور هنر 1402 پیرامون آشنایی با مقررات انتخاب رشته توضیحاتی ارائه کرده است.

  1. شرایط عمومی و اختصاصی پذیرش دانشجو
  2. نحوه چینش صحیح الویت ها در فرم انتخاب رشته
  3. توضیحاتی پیرامون شهریه دوره های غیر روزانه و دانشگاه های شهریه پرداز
  4. شرایط پذیرش در دانشگاه هایی با پذیرش نیمه متمرکز 
 

فصل دوم لیست کدرشته محل ها

فصل دوم از دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲ به ارائه توضيحات و جداول كدرشته محل ها پرداخته است. ضمن این اینکه زیرگروه های مختلف کنکور هنر در این فصل ارائه شده است، کد رشته محل های ارائه شده دوره های روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور و غیر انتفاعی نیز همراه با ظرفیت در این بخش درج گردیده است. برای اطلاع از لیست رشته های کنکور هنر کلیک کنید.

در انتهای دفترچه کنکور هنر نیز یک فرم پیش نویس انتخاب رشته وجود دارد که متقاضیان با تکمیل آن می توانند از خطاهای احتمالی در سایت سنجش جلوگیری کنند. فرم مرتبط با سهمیه های وقوع بلایای طبیعی نیز در انتها موجود است.

 

انتخاب رشته کنکور سراسری 1402

نکته ای که لازم است به آن اشاره کنیم این است که دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲ منتشر شده از سوی سازمان سنجش فقط شامل کد رشته محل های دانشگاه های دولتی و غیر دولتی از جمله دوره روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی دانشگاه های دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی، مجازی دانشگاه های غیر انتفاعی می باشد و دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر مربوط به دانشگاه آزاد از طریق سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد azmoon.iau.ac.ir منتشر می گردد. برای مطالعه نحوه انتخاب رشته کلیک کنید.

علاقه مندان به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد چنانچه در کارنامه اولیه دارای کد دسترسی به انتخاب‌رشته دانشگاه آزاد باشند نیز می توانند دفترچه‌ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد 1402 را از سایت azmoon.iau.ac.ir دریافت کنند و اقدام به درج الویت های خود به صورت جداگانه در سایت سازمان سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد نمایند.

 

مشاوره دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر ۱۴۰۲

شرایط شرکت در انتخاب‌رشته کنکور در واقع همان شرایط ثبت نام در کنکور سراسری می باشد. تنها شرطی که در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است، وضعیت مجاز شدن و یا نشدن برای انتخاب رشته می باشد که این موضوع با بررسی کارنامه اولیه مشخص می گردد. هر داوطلب مجاز به انتخاب دوره هایی از دانشگاه های سراسری است که بر اساس کارنامه اولیه خود در آن ها مجاز شده باشد.

هر داوطلب مجاز است از میان کد رشته محل های ارائه شده در دفترچه انتخاب رشته هنر 150 انتخاب را در فرم انتخاب‌رشته خود درج کند. چنانچه پیرامون مندرجات دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر 1402 ابهاماتی برایتان وجود داشت، می توانید با استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره تحصیلی دانتل راهنمایی های لازم را از مشاوران تحصیلی این مجموعه دریافت کنید تا بتوانید انتخاب‌‌رشته صحیحی داشته باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه انتخاب رشته ۱۴۰۲ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگیرید

 

سوالات متداول

دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر ۱۴۰۲ چه زمان منتشر می شود؟

دفترچه انتخاب رشته هنر معمولا یک ماه پس برگزاری آزمون سراسری منتشر می شود.

آیا مندرجات دفترچه انتخاب رشته هنر فقط شامل کدرشته محل ها ارائه شده است؟

خیر، موضوعات دیگری نیز بیان شده است که در متن مقاله به آن اشاره شده است.

متقاضیان پس از مطالعه دفترچه‌ی راهنما مجاز به انتخاب چند کدرشته محل هستند؟

متقاضیان از میان کدرشته محل‌ها، می توانند 150 کدرشته محل را انتخاب کنند.

منبع: دانلود دفترچه انتخاب رشته هنر

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : دانلود دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۲, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 142 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 13:12

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ مدیریت نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه مدیریت مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مدیریت برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به مدیریت باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ مدیریت شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ مدیریت نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مدیریت در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ مدیریت دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ مدیریت زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مدیریت

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ مدیریت انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ مدیریت اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مدیریت موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ مدیریت امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به مدیریت در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به مدیریت معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و مدیریت است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مدیریت نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ مدیریت یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به مدیریت

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ مدیریت را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ مدیریت در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مدیریت خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ مدیریت نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به مدیریت

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مدیریت می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مدیریت دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به مدیریت باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و مدیریت را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مدیریت, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 114 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 13:07

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ حقوق نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه حقوق مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به حقوق برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به حقوق باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ حقوق شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ حقوق نیز وجود دارد

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حقوق در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ حقوق دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ حقوق زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به حقوق

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ حقوق انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ حقوق اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به حقوق موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ حقوق امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به حقوق در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به حقوق معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و حقوق است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حقوق نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ حقوق یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به حقوق

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ حقوق را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ حقوق در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به حقوق خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ حقوق نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به حقوق

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به حقوق می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به حقوق دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به حقوق باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و حقوقرا در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به حقوق, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 82 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 13:02

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی معماری در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی معماری و ورود به رشته‌ برق نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی معماری ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه برق مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به برق برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به برق باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ برق شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری برای رشته‌ برق نیز وجود دارد

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی معماری را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ برق در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ برق دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی معماری ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ برق زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی معماری به برق

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ برق انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی معماری علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ برق اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به برق موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ برق امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی معماری و متقاضی تغییر رشته‌ به برق در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی معماری به برق معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی معماری و برق است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ برق نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ برق یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی معماری به برق

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی معماری پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ برق را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی معماری و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ برق در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به برق خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ برق نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی معماری به برق

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی معماری به برق  می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به برق دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی معماری را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی معماری برای تغییر رشته‌‌ به برق باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی معماری را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی معماری و برق را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی معماری پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به برق, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 454 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 3:01

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ برق نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه برق مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به برق برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به برق باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ برق شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ برق نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ برق در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ برق دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ برق زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به برق

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ برق انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ برق اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به برق موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ برق امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به برق در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به برق معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و برق است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ برق نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ برق یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به برق

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ برق را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ برق در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به برق خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ برق نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به برق

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به برق  می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به برق دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به برق باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و برق را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به برق, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 117 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 2:54

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ مکانیک نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه مکانیک مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مکانیک برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به مکانیک باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ مکانیک شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ مکانیک نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مکانیک در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ مکانیک دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ مکانیک زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مکانیک

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ مکانیک انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ مکانیک اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مکانیک موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ مکانیک امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به مکانیک در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به مکانیک معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و مکانیک است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مکانیک نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ مکانیک یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به مکانیک

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ مکانیک را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ مکانیک در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مکانیک خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ مکانیک نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به مکانیک

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مکانیک می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به مکانیک دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به مکانیک باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و مکانیک را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به مکانیک, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 309 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 2:47

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ کامپیوتر نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه کامپیوتر مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به کامپیوتر برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به کامپیوتر باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ کامپیوتر شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ کامپیوتر نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ کامپیوتر در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ کامپیوتر دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ کامپیوتر زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به کامپیوتر

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ کامپیوتر انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ کامپیوتر اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به کامپیوتر موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ کامپیوتر امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به کامپیوتر در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و کامپیوتر است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ کامپیوتر نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ کامپیوتر یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به کامپیوتر

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ کامپیوتر را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ کامپیوتر در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به کامپیوتر خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ کامپیوتر نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به کامپیوتر

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به کامپیوتر می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به کامپیوتر دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به کامپیوتر باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و کامپیوتر را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به کامپیوتر, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 86 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 2:41

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی شیمی و ورود به رشته‌ معماری نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی شیمی ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه معماری مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به معماری برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به معماری باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ معماری شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی برای رشته‌ معماری نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی شیمی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ معماری در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ معماری دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی شیمی ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ معماری زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به معماری

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ معماری انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی شیمی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ معماری اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به معماری موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ معماری امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی شیمی و متقاضی تغییر رشته‌ به معماری در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی شیمی به معماری معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی شیمی و معماری است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ معماری نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ معماری یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی شیمی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی شیمی به معماری

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی شیمی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ معماری را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی شیمی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ معماری در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به معماری خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ معماری نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی شیمی به معماری

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به معماری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی شیمی به معماری دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی شیمی برای تغییر رشته‌‌ به معماری باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی شیمی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی شیمی و معماری را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی شیمی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی شیمی به معماری, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 89 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 2:35

ثبت نام مدارس شاهد ورامین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ همزمان با دیگر مدارس شاهد در سراسر کشور از طریق سایت پادا pada.medu.ir انجام می شود. برای ورود به مدارس شاهد هیچ آزمونی برگزار نمی شود اما دانش آموزان و علاقه مندان به تحصیل در مدارس شاهد، در پایه های اول ابتدایی، هفتم (متوسطه اول) و دهم (متوسطه دوم) باید از طریق سایت پادا پیش ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند. ثبت نام میان پایه ها در مدارس شاهد نیز به صورت حضوری و با مراجعه به مدرسه شاهد مورد نظر امکان پذیر است. در ادامه این مطلب اطلاعات جامعی از ثبت نام شاهد ورامین 1402 – 1403 ارائه کرده ایم.

 منبع: ثبت نام مدارس شاهد ورامین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام مدارس شاهد ورامین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام در سه پایه اول ابتدایی، متوسطه اول (هفتم) و متوسطه دوم (دهم) مدارس شاهد در سراسر کشور به صورت اینترنتی و از طریق سایت پادا انجام می شود. مهلت ثبت نام شاهد ورامین در هر کدام از این سه مقطع در بازه های زمانی جداگانه‌ای اعلام می شود. دانش آموزانی که دارای سهمیه شاهد هستند، با ثبت نام اینترنتی در مقاطع نامبره می توانند وارد مدارس شاهد شوند اما دانش آموزان غیر شاهد باید منتظر اعلام نتایج باشند. 

ثبت نام اینترنتی در سامانه پادا برای دانش آموزان غیر شاهد یک ثبت نام موقتی است. دانش آموزانی که مطابق جدول امتیاز بندی موفق به کسب امتیاز لازم و شرایط علمی آن ها احراز شود. پس از اعلام نتایج می توانند برای قطعی کردن ثبت نام مدارس شاهد ورامین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مراجعه کنند.

زمان ثبت نام شاهد ورامین 1402 – 1403

اشاره کوتاهی کردیم که مهلت پیش ثبت نام شاهد ورامین برای سه مقاطع اصلی اول ابتدایی، هفتم متوسطه اول و دهم متوسطه دوم در بازه‌های زمانی جداگانه ای اعلام می گردد. اما معمولا زمان ثبت نام مدارس شاهد ورامین به صورت هماهنگ کشوری است. بنابراین دانش آموزان می توانند در بازه‌های زمانی اعلام شده و همزمان با دیگر شهرها، از طریق سایت ثبت نام مدارس شاهد مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. 

برای اطلاع از تاریخ ثبت نام مدارس شاهد در پایه‌های مختلف مقاله زیر را مطالعه نمایید. 

زمان ثبت نام مدارس شاهد معمولا در اوایل تابستان وبرای هر پایه به صورت جداگانه می باشد. متقاضیان هر پایه تحصیلی در بازه زمانی تعیین شده با مراجعه به سایت پادا نام نویسی خود را تکمیل می کنند. معمولا روند ثبت نام مدارس شاهد ورامین به صورت می‌باشد که ابتدا پایه اول ابتدایی نام نویسی خود را انجام می‌دهند.

سپس پایه های هفتم و دهم در مهلت ثبت نام شاهد ثبت نام می‌کنند و در انتها متقاضیان میان پایه با مراجعه به سایت پادا ثبت نام خود را انجام خواهد داد.

 

شرایط ثبت نام مدارس شاهد ورامین

مطابق دفترچه راهنما شرایط ثبت نام شاهد ورامین (دانش آموزان شاهد و غیر شاهد) به شرح موارد زیر است:

✅دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری

✅رعایت شئونات و پوشش مناسب با دوره تحصیلی و سن دانش آموزان ( رعایت حجاب برتر دانش آموزان دختر)

✅اعتقاد به ارزش های اسلامی و تربیت دینی 

✅رعایت مقررات و آئین نامه های انضباطی، تربیتی و آموزشی مدارس شاهد توسط دانش آموز

✅نزدیک بودن مدرسه انتخابی به محل سکونت دانش آموز

✅بهره مندی فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، از 40 درصد تخفیف شهریه در مدارس شاهد

شرایط علمی 

علاوه بر شرایطی که در قسمت فوق، به آنها اشاره کردیم دانش آموزان غیر شاهد باید دارای برخی شرایط علمی ثبت نام مدارس شاهد ورامین و ورود به پایه تحصیلی موردنظرشان باشند. شرایط علمی ثبت نام شاهد ورامین (دانش آموزان غیرشاهد) سال تحصیلی 1402 – 1403 به شرح موارد زیر است:

مشاوره تحصیلی دانتل...

ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : ثبت نام مدارس شاهد ورامین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 211 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 2:28

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ در دو بازه زمانی خواهد بود. با توجه به اینکه کنکور سراسری در دو نوبت و در دی ماه و تیرماه برگزار می شود، نتایج اولیه نیز در دو بازه زمانی اعلام می شود. نتایج اولیه کنکور سراسری در نوبت دی ماه در نیمه دوم اسفند ماه و نتایج اولیه کنکور سراسری برای نوبت تیرماه در نیمه دوم مرداد ماه اعلام می گردد. متقاضیان برای دریافت کارنامه اولیه خود، می توانند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. در ادامه همراه ما باشید تا با جزئیات بیشتری از زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 1402 آشنا شویم.

نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ (نوبت دی ماه ۱۴۰۱) هم اکنون در 9 اسفندماه اعلام شد.

 منبع: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲

پس از برگزاری کنکور سراسری شرکت کنندگان در جلسه آزمون می توانند برای مشاهده نتیجه در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ به سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی “sanjesh.org” مراجعه کنند. نتایج اولیه کنکور خود را در قالب یک کارنامه دریافت نمایند. 

با توجه به اینکه کنکور سراسری 1402 در دو بازه زمانی در دی ماه 1402 و تیرماه 1402 برگزار می گردد، اعلام نتایج اولیه نیز برای این آزمون در دو بازه زمانی مجزا صورت خواهد گرفت. 

کنکور سراسری برای دانشگاه های سراسری و آزاد با یکدیگر ادغام شده‌ است، متقاضیان تحصیل در رشته های با آزمون در دانشگاه های سراسری و آزاد که در این آزمون شرکت کرده‌ اند، در نظر داشته‌ باشید که زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 1402 نیز به صورت یکپارچه اعلام خواهد شد. پس از مشخص شدن وضعیت علمی داوطلبان، متقاضیان می توانند به صورت مجزا اقدام به تکمیل انتخاب رشته‌ دانشگاه های سراسری و آزاد نمایند.

 

زمان اعلام نتایج اولیه نوبت اول (دی ماه) کنکور سراسری 1402

نوبت اول برگزاری کنکور سراسری 1402 در دی ماه 1401 می باشد. داوطلبانی که در کنکور سراسری دی ماه ثبت نام و شرکت کرده اند، می توانند نتایج اولیه کنکور را در نیمه دوم اسفند ماه و در قالب نمرات خام دریافت نمایند.

کارنامه کنکور منتشر شده‌ در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ در بر دارنده رتبه و تراز داوطلبان می باشد. متقاضیان با استفاده از نتایج اولیه خود می توانند در مرداد ماه سال 1402 اقدام به انتخاب رشته‌ نمایند. انتخاب رشته‌ داوطلبانی که در کنکور سراسری نوبت اول و دی ماه شرکت کرده اند، همزمان با انتخاب رشته‌ شرکت کنندگان در کنکور سراسری نوبت دوم و مرداد ماه می باشد.

تاکنون زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ برای نوبت اول و کنکور دی ماه اعلام نشده است. اما پیش بینی می شود که متقاضیان بتوانند در نیمه دوم اسفند ماه کارنامه اولیه خود را دریافت کنند.

داوطلبانی که بر اساس نتایج اولیه کنکور سراسری 1402 مجاز به انتخاب رشته‌ هستند، می توانند برای تکمیل مرحله انتخاب رشته‌ دانشگاه های سراسری باید به سایت sanjesh.org برای تکمیل فرم انتخاب رشته‌ دانشگاه آزاد باید به سایت azmoon.org  مراجعه کنند.

 

زمان اعلام نتایج اولیه نوبت دوم (تیر ماه) کنکور سراسری ۱۴۰۲

پس از برگزاری کنکور سراسری در تیرماه، سازمان سنجش آموزش کشور، پاسخبرگ تمامی داوطلبان و شرکت کنندگان در این آزمون را بررسی می کند و سپس کارنامه اولیه را برای تمامی متقاضیان در دانشگاه های سراسری و آزاد منتشر می کند.

زمان اعلام نتایج اولیه نوبت دوم کنکور سراسری 1402 در نیمه دوم مرداد ماه است. در صورتی که تاریخ دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری تیرماه 1402 از سوی سایت سنجش اعلام شود، زمان دقیق را در این قسمت اطلاع رسانی خواهیم کرد.

تمامی شرکت کنندگان در زیرگروه های آزمایشی مختلف می توانند در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند و اقدام به دریافت نتایج اولیه کنکور خود نمایند. کارنامه اولیه منتشر شده‌ برای شرکت کنندگان در کنکور سراسری، در بر دارنده اطلاعاتی شامل رتبه، نمره آزمون، درصد های هر درس و … می باشد.

 

نحوه دریافت نتایج اولیه کنکور سراسری 1402

متقاضیانی که در کنکور سراسری دی و تیر ماه شرکت کرده اند، باید برای دریافت نتایج اولیه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. دریافت نتایج نوبت اول و نوبت دوم کنکور سراسری در بازه‌ زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری از سوی سایت سنجش امکان پذیر است.

  • به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی “sanjesh.org” مراجعه کنید.
  • از منوی سمت راست سایت بر روی گزینه “سراسری” کلیک کنید.
  • بر روی لینک فعال “کارنامه اعلام نتایج مرحله اول آزمون سراسری سال 1402” کلیک نمایید.
  • برای مشاهده نتایج اولیه کنکور از یکی از روش های پیشنهادی سامانه استفاده کنید و اطلاعات خواسته‌ شده‌ در آن را وارد نمایید.

راهنما تصویری

در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ داوطلبانی که قصد دریافت کارنامه خود را دارند، می توانند طبق مراحل زیر پیش بروند و نتایج کنکور را مشاهده نمایند.

لینک ورود مستقیم به سایت سنجش 

1️⃣ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی ” sanjesh.org ” مراجعه کنید. از منوی پایین سایت بر روی گزینه ” سراسری ” کلیک نمایید.

2️⃣ از منوی سمت راست سایت بر روی گزینه ” اعلام نتایج ” کلیک نمایید.

3️⃣ چنانچه در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ اقدام کرده باشید، می توانید بر روی لینک فعال ” كارنامه اعلام نتایج نوبت اول آزمون سراسری سال 1402 ” کلیک نمایید. 

4️⃣ بر روی گزینه ” کارنامه اعلام نتايج نوبت اول آزمون سراسری سال 1402 (لطفاً کلیک کنید) ” کلیک کنید.

 

روش های دریافت کارنامه

  1. روش اول: برای رویت کارنامه از طریق روش اول، نیاز به اطلاعاتی شامل شماره شناسنامه، سال تولد و شماره داوطلبی می باشد، پس از وارد کردن این اطلاعات ،عبارت امنیتی را وارد کرده و سپس بر روی گزینه ” جستجو ” کلیک نمایید.
  2. روش دوم: برای رویت کارنامه از طریق روش دوم، نیاز به اطلاعاتی شامل شماره پرونده، کد رهگیری 16 رقمی ثبت نام و شماره شناسنامه می باشد. پس از وارد کردن این اطلاعات، عبارت امنیتی را وارد کرده و سپس بر روی گزینه ” جستجو ” کلیک نمایید.
  3. روش سوم: در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ برای رویت کارنامه، نیاز به اطلاعاتی شامل شماره پرونده، شماره شناسنامه و شماره سریال شناسنامه می باشد. پس از وارد کردن این اطلاعات، عبارت امنیتی را وارد کرده و سپس بر روی گزینه ” جستجو ” کلیک نمایید.
 

مشاوره انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۲

باتوجه به اینکه داوطلبان در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور 1402 بسرعت وارد فرآیند انتخاب رشته می شوند، باید که اطلاعات کافی از رشته مورد تقاصا و دانشگاه مدنظر خود داشته باشند تا بتوانند به درستی الویت های خود را در فرم انتخاب رشته درج کنند. چینش صحیح الویت ها شاید برای یک داوطلب کنکور در زمان کم استرس زا باشد، به همین دلیل توصیه ما این است که علاوه بر استفاده از آخرین رتبه های قبولی سال های گذشته از مشاور باتجربه ای نیز کمک بگیرید. در مقاله زیر می توانید راهنما کامل انتخاب رشته را مطالعه نمایید.

مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل چندین سال است که در زمینه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته فعال هستند، بنابراین می توانند بدون صرف هزینه زیاد و در کم ترین زمان با این مرکز تماس گرفته و یک انتخاب رشته هوشمندانه داشته باشید که در نهایت منجر به کسب نتیجه قبولی گردد. برای اطلاع از ثبت نام بدون کنکور کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ از طریق کدام سایت صورت می گیرد؟

نتایج اولیه کنکور سراسری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی “sanjesh.org” انجام می شود.

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲ چه تاریخی است ؟

زمان اعلام نتایج اولیه نوبت اول کنکور سراسری در نیمه دوم اسفند ماه و نتایج اولیه نوبت دوم کنکور سراسری در نیمه مرداد ماه اعلام می شود.

متقاضیان برای دریافت نتایج اولیه کنکور سراسری به چه اطلاعاتی نیاز دارند ؟

نحوه مشاهده نتایج اولیه کنکور سراسری و همینطور اطلاعات مورد نیاز برای دریافت این نتایج را در متن مقاله فوق آورده‌ ایم.

منبع: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۲, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 170 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 1:52

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی معماری در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی معماری و ورود به رشته‌ حقوق نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی معماری ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه حقوق مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حقوق برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به حقوق باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ حقوق شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری برای رشته‌ حقوق نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی معماری را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حقوق در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ حقوق دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی معماری ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ حقوق زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حقوق

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ حقوق انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی معماری علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ حقوق اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حقوق موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ حقوق امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی معماری و متقاضی تغییر رشته‌ به حقوق در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی معماری به حقوق معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی معماری و حقوق است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حقوق نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ حقوق یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی معماری به حقوق

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی معماری پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ حقوق را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی معماری و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ حقوق در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حقوق خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ حقوق نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی معماری به حقوق

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حقوق می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حقوق دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی معماری را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی معماری برای تغییر رشته‌‌ به حقوق باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی معماری را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی معماری و حقوق را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی معماری پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حقوق, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 95 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 1:44

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی معماری در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی معماری و ورود به رشته‌ روانشناسی نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی معماری ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه روانشناسی مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به روانشناسی برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به روانشناسی باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ روانشناسی شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری برای رشته‌ روانشناسی نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی معماری را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ روانشناسی در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ روانشناسی دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی معماری ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ روانشناسی زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی معماری به روانشناسی

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ روانشناسی انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی معماری علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ روانشناسی اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به روانشناسی موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ روانشناسی امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی معماری و متقاضی تغییر رشته‌ به روانشناسی در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی معماری به روانشناسی معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی معماری و روانشناسی است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ روانشناسی نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ روانشناسی یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی معماری به روانشناسی

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی معماری پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ روانشناسی را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی معماری و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ روانشناسی در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به روانشناسی خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ روانشناسی نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی معماری به روانشناسی

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی معماری به روانشناسی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به روانشناسی دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی معماری را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی معماری برای تغییر رشته‌‌ به روانشناسی باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی معماری را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی معماری و روانشناسی را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی معماری پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به روانشناسی, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 102 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 1:40

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی معماری در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی معماری و ورود به رشته‌ حسابداری نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی معماری ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه حسابداری مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حسابداری برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به حسابداری باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ حسابداری شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری برای رشته‌ حسابداری نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی معماری را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حسابداری در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ حسابداری دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی معماری ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ حسابداری زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حسابداری

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ حسابداری انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی معماری علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ حسابداری اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حسابداری موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ حسابداری امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی معماری و متقاضی تغییر رشته‌ به حسابداری در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی معماری به حسابداری معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی معماری و حسابداری است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حسابداری نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ حسابداری یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی معماری به حسابداری

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی معماری پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ حسابداری را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی معماری و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ حسابداری در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حسابداری خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ حسابداری نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی معماری به حسابداری

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حسابداری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به حسابداری دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی معماری را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی معماری برای تغییر رشته‌‌ به حسابداری باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی معماری را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی معماری و حسابداری را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی معماری پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به حسابداری, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 81 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 1:10

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ مهندسی معماری در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسی معماری و ورود به رشته‌ کامپیوتر نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر

آیا امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ مهندسی معماری ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه کامپیوتر مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به کامپیوتر برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به کامپیوتر باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ کامپیوتر شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری برای رشته‌ کامپیوتر نیز وجود دارد

شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ مهندسی معماری را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ کامپیوتر در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ کامپیوتر دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ مهندسی معماری ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ کامپیوتر زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ مهندسی معماری به کامپیوتر

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ کامپیوتر انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ مهندسی معماری علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ کامپیوتر اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به کامپیوتر موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ کامپیوتر امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ مهندسی معماری و متقاضی تغییر رشته‌ به کامپیوتر در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ مهندسی معماری و کامپیوتر است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ کامپیوتر نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ کامپیوتر یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسی معماری نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از مهندسی معماری به کامپیوتر

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ مهندسی معماری پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ کامپیوتر را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ مهندسی معماری و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ کامپیوتر در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ مهندسی معماری به کامپیوتر خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ کامپیوتر نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از مهندسی معماری به کامپیوتر

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ مهندسی معماری به کامپیوتر می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ مهندسی معماری به کامپیوتر دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ مهندسی معماری را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ مهندسی معماری برای تغییر رشته‌‌ به کامپیوتر باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ مهندسی معماری را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر امکان معادلسازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ مهندسی معماری و کامپیوتر را در هنگام تحصیل در رشته‌ مهندسی معماری پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر

مشاوره تحصیلی دانتل...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : شرایط تغییر رشته‌ از مهندسی معماری به کامپیوتر, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 91 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 1:06

ثبت نام مدارس شاهد ساوه ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ همزمان با دیگر مدارس شاهد در سراسر کشور از طریق سایت پادا pada.medu.ir انجام می شود. برای ورود به مدارس شاهد هیچ آزمونی برگزار نمی شود اما دانش آموزان و علاقه مندان به تحصیل در مدارس شاهد، در پایه های اول ابتدایی، هفتم (متوسطه اول) و دهم (متوسطه دوم) باید از طریق سایت پادا پیش ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند. ثبت نام میان پایه ها در مدارس شاهد نیز به صورت حضوری و با مراجعه به مدرسه شاهد مورد نظر امکان پذیر است. در ادامه این مطلب اطلاعات جامعی از ثبت نام شاهد ساوه 1402 – 1403 ارائه کرده ایم.

 منبع: ثبت نام شاهد ساوه

ثبت نام مدارس شاهد ساوه ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام در سه پایه اول ابتدایی، متوسطه اول (هفتم) و متوسطه دوم (دهم) مدارس شاهد در سراسر کشور به صورت اینترنتی و از طریق سایت پادا انجام می شود. مهلت ثبت نام شاهد ساوه در هر کدام از این سه مقطع در بازه های زمانی جداگانه‌ای اعلام می شود. دانش آموزانی که دارای سهمیه شاهد هستند، با ثبت نام اینترنتی در مقاطع نامبره می توانند وارد مدارس شاهد شوند اما دانش آموزان غیر شاهد باید منتظر اعلام نتایج باشند. 

ثبت نام اینترنتی در سامانه پادا برای دانش آموزان غیر شاهد یک ثبت نام موقتی است. دانش آموزانی که مطابق جدول امتیاز بندی موفق به کسب امتیاز لازم و شرایط علمی آن ها احراز شود. پس از اعلام نتایج می توانند برای قطعی کردن ثبت نام مدارس شاهد ساوه ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مراجعه کنند.

زمان ثبت نام شاهد ساوه 1402 – 1403

اشاره کوتاهی کردیم که مهلت پیش ثبت نام شاهد ساوه برای سه مقاطع اصلی اول ابتدایی، هفتم متوسطه اول و دهم متوسطه دوم در بازه‌های زمانی جداگانه ای اعلام می گردد. اما معمولا زمان ثبت نام مدارس شاهد ساوه به صورت هماهنگ کشوری است. بنابراین دانش آموزان می توانند در بازه‌های زمانی اعلام شده و همزمان با دیگر شهرها، از طریق سایت ثبت نام مدارس شاهد مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. 

برای اطلاع از تاریخ ثبت نام مدارس شاهد در پایه‌های مختلف مقاله زیر را مطالعه نمایید. 

زمان ثبت نام مدارس شاهد معمولا در اوایل تابستان وبرای هر پایه به صورت جداگانه می باشد. متقاضیان هر پایه تحصیلی در بازه زمانی تعیین شده با مراجعه به سایت پادا نام نویسی خود را تکمیل می کنند. معمولا روند ثبت نام مدارس شاهد ساوه به صورت می‌باشد که ابتدا پایه اول ابتدایی نام نویسی خود را انجام می‌دهند.

سپس پایه های هفتم و دهم در مهلت ثبت نام شاهد ثبت نام می‌کنند و در انتها متقاضیان میان پایه با مراجعه به سایت پادا ثبت نام خود را انجام خواهد داد.

 

شرایط ثبت نام مدارس شاهد ساوه

مطابق دفترچه راهنما شرایط ثبت نام شاهد ساوه (دانش آموزان شاهد و غیر شاهد) به شرح موارد زیر است:

✅دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری

✅رعایت شئونات و پوشش مناسب با دوره تحصیلی و سن دانش آموزان ( رعایت حجاب برتر دانش آموزان دختر)

✅اعتقاد به ارزش های اسلامی و تربیت دینی 

✅رعایت مقررات و آئین نامه های انضباطی، تربیتی و آموزشی مدارس شاهد توسط دانش آموز

✅نزدیک بودن مدرسه انتخابی به محل سکونت دانش آموز

✅بهره مندی فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، از 40 درصد تخفیف شهریه در مدارس شاهد

شرایط علمی 

علاوه بر شرایطی که در قسمت فوق، به آنها اشاره کردیم دانش آموزان غیر شاهد باید دارای برخی شرایط علمی ثبت نام مدارس شاهد ساوه و ورود به پایه تحصیلی موردنظرشان باشند. شرایط علمی ثبت نام شاهد ساوه (دانش آموزان غیرشاهد) سال تحصیلی 1402 – 1403 به شرح موارد زیر است:

مشاوره تحصیلی دانتل...

ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : ثبت نام مدارس شاهد ساوه ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 98 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 16:24

ثبت نام مدارس شاهد شاهرود ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ همزمان با دیگر مدارس شاهد در سراسر کشور از طریق سایت پادا pada.medu.ir انجام می شود. برای ورود به مدارس شاهد هیچ آزمونی برگزار نمی شود اما دانش آموزان و علاقه مندان به تحصیل در مدارس شاهد، در پایه های اول ابتدایی، هفتم (متوسطه اول) و دهم (متوسطه دوم) باید از طریق سایت پادا پیش ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند. ثبت نام میان پایه ها در مدارس شاهد نیز به صورت حضوری و با مراجعه به مدرسه شاهد مورد نظر امکان پذیر است. در ادامه این مطلب اطلاعات جامعی از ثبت نام شاهد شاهرود 1402 – 1403 ارائه کرده ایم.

 منبع: ثبت نام شاهد شاهرود

ثبت نام مدارس شاهد شاهرود ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام در سه پایه اول ابتدایی، متوسطه اول (هفتم) و متوسطه دوم (دهم) مدارس شاهد در سراسر کشور به صورت اینترنتی و از طریق سایت پادا انجام می شود. مهلت ثبت نام شاهد شاهرود در هر کدام از این سه مقطع در بازه های زمانی جداگانه‌ای اعلام می شود. دانش آموزانی که دارای سهمیه شاهد هستند، با ثبت نام اینترنتی در مقاطع نامبره می توانند وارد مدارس شاهد شوند اما دانش آموزان غیر شاهد باید منتظر اعلام نتایج باشند. 

ثبت نام اینترنتی در سامانه پادا برای دانش آموزان غیر شاهد یک ثبت نام موقتی است. دانش آموزانی که مطابق جدول امتیاز بندی موفق به کسب امتیاز لازم و شرایط علمی آن ها احراز شود. پس از اعلام نتایج می توانند برای قطعی کردن ثبت نام مدارس شاهد شاهرود ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مراجعه کنند.

زمان ثبت نام شاهد شاهرود 1402 – 1403

اشاره کوتاهی کردیم که مهلت پیش ثبت نام شاهد شاهرود برای سه مقاطع اصلی اول ابتدایی، هفتم متوسطه اول و دهم متوسطه دوم در بازه‌های زمانی جداگانه ای اعلام می گردد. اما معمولا زمان ثبت نام مدارس شاهد شاهرود به صورت هماهنگ کشوری است. بنابراین دانش آموزان می توانند در بازه‌های زمانی اعلام شده و همزمان با دیگر شهرها، از طریق سایت ثبت نام مدارس شاهد مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. 

برای اطلاع از تاریخ ثبت نام مدارس شاهد در پایه‌های مختلف مقاله زیر را مطالعه نمایید. 

زمان ثبت نام مدارس شاهد معمولا در اوایل تابستان وبرای هر پایه به صورت جداگانه می باشد. متقاضیان هر پایه تحصیلی در بازه زمانی تعیین شده با مراجعه به سایت پادا نام نویسی خود را تکمیل می کنند. معمولا روند ثبت نام مدارس شاهد شاهرود به صورت می‌باشد که ابتدا پایه اول ابتدایی نام نویسی خود را انجام می‌دهند.

سپس پایه های هفتم و دهم در مهلت ثبت نام شاهد ثبت نام می‌کنند و در انتها متقاضیان میان پایه با مراجعه به سایت پادا ثبت نام خود را انجام خواهد داد.

 

شرایط ثبت نام مدارس شاهد شاهرود

مطابق دفترچه راهنما شرایط ثبت نام شاهد شاهرود (دانش آموزان شاهد و غیر شاهد) به شرح موارد زیر است:

✅دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری

✅رعایت شئونات و پوشش مناسب با دوره تحصیلی و سن دانش آموزان ( رعایت حجاب برتر دانش آموزان دختر)

✅اعتقاد به ارزش های اسلامی و تربیت دینی 

✅رعایت مقررات و آئین نامه های انضباطی، تربیتی و آموزشی مدارس شاهد توسط دانش آموز

✅نزدیک بودن مدرسه انتخابی به محل سکونت دانش آموز

✅بهره مندی فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، از 40 درصد تخفیف شهریه در مدارس شاهد

شرایط علمی 

علاوه بر شرایطی که در قسمت فوق، به آنها اشاره کردیم دانش آموزان غیر شاهد باید دارای برخی شرایط علمی ثبت نام مدارس شاهد شاهرود و ورود به پایه تحصیلی موردنظرشان باشند. شرایط علمی ثبت نام شاهد شاهرود (دانش آموزان غیرشاهد) سال تحصیلی 1402 – 1403 به شرح موارد زیر است:

مشاوره تحصیلی دانتل...

ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : ثبت نام مدارس شاهد شاهرود ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 98 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 16:17

ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ همزمان با دیگر مدارس شاهد در سراسر کشور از طریق سایت پادا pada.medu.ir انجام می شود. برای ورود به مدارس شاهد هیچ آزمونی برگزار نمی شود اما دانش آموزان و علاقه مندان به تحصیل در مدارس شاهد، در پایه های اول ابتدایی، هفتم (متوسطه اول) و دهم (متوسطه دوم) باید از طریق سایت پادا پیش ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند. ثبت نام میان پایه ها در مدارس شاهد نیز به صورت حضوری و با مراجعه به مدرسه شاهد مورد نظر امکان پذیر است. در ادامه این مطلب اطلاعات جامعی از ثبت نام شاهد اسلام شهر 1402 – 1403 ارائه کرده ایم.

 منبع: ثبت نام شاهد اسلام شهر

ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام در سه پایه اول ابتدایی، متوسطه اول (هفتم) و متوسطه دوم (دهم) مدارس شاهد در سراسر کشور به صورت اینترنتی و از طریق سایت پادا انجام می شود. مهلت ثبت نام شاهد اسلام شهر در هر کدام از این سه مقطع در بازه های زمانی جداگانه‌ای اعلام می شود. دانش آموزانی که دارای سهمیه شاهد هستند، با ثبت نام اینترنتی در مقاطع نامبره می توانند وارد مدارس شاهد شوند اما دانش آموزان غیر شاهد باید منتظر اعلام نتایج باشند. 

ثبت نام اینترنتی در سامانه پادا برای دانش آموزان غیر شاهد یک ثبت نام موقتی است. دانش آموزانی که مطابق جدول امتیاز بندی موفق به کسب امتیاز لازم و شرایط علمی آن ها احراز شود. پس از اعلام نتایج می توانند برای قطعی کردن ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مراجعه کنند.

زمان ثبت نام شاهد اسلام شهر 1402 – 1403

اشاره کوتاهی کردیم که مهلت پیش ثبت نام شاهد اسلام شهر برای سه مقاطع اصلی اول ابتدایی، هفتم متوسطه اول و دهم متوسطه دوم در بازه‌های زمانی جداگانه ای اعلام می گردد. اما معمولا زمان ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر به صورت هماهنگ کشوری است. بنابراین دانش آموزان می توانند در بازه‌های زمانی اعلام شده و همزمان با دیگر شهرها، از طریق سایت ثبت نام مدارس شاهد مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. 

برای اطلاع از تاریخ ثبت نام مدارس شاهد در پایه‌های مختلف مقاله زیر را مطالعه نمایید. 

زمان ثبت نام مدارس شاهد معمولا در اوایل تابستان وبرای هر پایه به صورت جداگانه می باشد. متقاضیان هر پایه تحصیلی در بازه زمانی تعیین شده با مراجعه به سایت پادا نام نویسی خود را تکمیل می کنند. معمولا روند ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر به صورت می‌باشد که ابتدا پایه اول ابتدایی نام نویسی خود را انجام می‌دهند.

سپس پایه های هفتم و دهم در مهلت ثبت نام شاهد ثبت نام می‌کنند و در انتها متقاضیان میان پایه با مراجعه به سایت پادا ثبت نام خود را انجام خواهد داد.

 

شرایط ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر

مطابق دفترچه راهنما شرایط ثبت نام شاهد اسلام شهر (دانش آموزان شاهد و غیر شاهد) به شرح موارد زیر است:

✅دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری

✅رعایت شئونات و پوشش مناسب با دوره تحصیلی و سن دانش آموزان ( رعایت حجاب برتر دانش آموزان دختر)

✅اعتقاد به ارزش های اسلامی و تربیت دینی 

✅رعایت مقررات و آئین نامه های انضباطی، تربیتی و آموزشی مدارس شاهد توسط دانش آموز

✅نزدیک بودن مدرسه انتخابی به محل سکونت دانش آموز

✅بهره مندی فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، از 40 درصد تخفیف شهریه در مدارس شاهد

شرایط علمی 

علاوه بر شرایطی که در قسمت فوق، به آنها اشاره کردیم دانش آموزان غیر شاهد باید دارای برخی شرایط علمی ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر و ورود به پایه تحصیلی موردنظرشان باشند. شرایط علمی ثبت نام شاهد اسلام شهر (دانش آموزان غیرشاهد) سال تحصیلی 1402 – 1403 به شرح موارد زیر است:

مشاوره تحصیلی دانتل...

ما را در سایت مشاوره تحصیلی دانتل دنبال می کنید

برچسب : ثبت نام مدارس شاهد اسلام شهر ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳, نویسنده : دانتل duntelco بازدید : 107 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 16:02